Generatia care a crescut cu cheia de gat este imposibil sa nu-si aduca aminte ca multi dintre ei au reusit sa piarda cheia de la casa.

Oamenii pierd in medie circa 3.000 de lucruri in viata lor, printre care 384 de pixuri, 192 de articole de imbracaminte si 64 de umbrele, arata rezultatele unui studiu realizat in Marea Britanie, cu participarea a 2.000 de persoane.

Studiul a fost comandat de o companie producatoare de insigne. Sondajul arata ca britanicii isi pierd, de obicei, patru articole pe luna. Cel mai adesea acestea sunt chei, telefoane mobile, pixuri si ochelari.

Doua treimi dintre respondenti se autodescriu ca fiind persoane care in mod regulat tind sa-si piarda lucrurile. Adolescentii isi pierd in medie 1.000 de obiecte in timpul anilor de scoala.

In scoala, de obicei, pierd sapte articole pe luna. Cel mai adesea acestea sunt pulovere, carti, articole de papetarie, sosete si jucarii. in afara de chei, telefoane mobile, pixuri, ochelari (inclusiv de soare), obiectele care de cele mai multe ori „dispar” misterios din ochii posesorilor lor sunt incarcatoarele pentru telefoane, cardurile bancare si manusile.

Sursa: RADOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.