Acasă Stirile zilei „Nu regretăm că l-am demis pe Jorge Costa, sacrificăm tot pentru titlu!”...

„Nu regretăm că l-am demis pe Jorge Costa, sacrificăm tot pentru titlu!” Promisiunea lui Mureşan pentru Andone

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Demiterea lui Jorge Costa a fost confirmată de Iuliu Mureşan, care a mărturisit că nu regretă nici măcar o clipă alegerea făcută. De asemenea, şeful din Gruia este convins că Ioan Andone va reuşi să câştige un nou titlu şi îi promite acestuia că va fi lăsat să conducă echipa şi din sezonul viitor, în Liga Campionilor.

„Am vorbit cu el, a înţeles situaţia, că sacrificăm totul pentru performanţă. Nu trebuie să ne dea el explicaţii, ci noi suntem datori cu explicaţii, pentru că la finalul turului eram sub Dinamo, acum suntem cu 5 puncte peste ei. Nu vedeam însă perspectivele, de aceea am decis să ne despărţim. Nu m-am gândit la faptul că antrenorii se vor teme să vină la Cluj, dar nu regret că am făcut această alegere. Nu pot decât să-i mulţumescu lui Jorge Costa, a făcut dovada faptului că este un om de mare caracter. Nu mi s-a părut surprins că a fost demis, deşi era lider în Liga I. Ne-a înţeles din prima, fără prea multe explicaţii. Sunt mândru că am colaborat cu el, dar sacrificăm totul pentru titlu.

Am convenit cu Arpi că singurul om care ar putea face ceva în acest moment este Andone. Ne întrebam la un moment dat ce ne vom face dacă nu va accepta, dar mă bucur că până la urmă a fost de acord să revină. Negocierile cu el nu au fost foarte lungi. Va antrena sigur echipa şi din vară, nu va fi demis. Promit că va fi lăsat să antreneze în Liga Campionilor”, a spus Iuliu Mureşan la Sport.ro.