Nu mai stii cum sa scapi de muste si de tantari? Natura te ajuta. Iata ce plante fac minuni – Cap Limpede

Nu mai stii cum sa scapi de muste si de tantari? Natura te ajuta. Iata ce plante fac minuni

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Vara, una dintre cele mai sacaitoare probleme este cea legata de muste sau de tantari. Cand nimic nu pare sa mai functioneze, apelam la natura

Iata cu ce plante poti alunga mustele si tantarii:

1. BUSUIOCUL

Insectele urasc mirosul de busuioc, acesta fiind atat de tare incat le rezulta toxic atat mustelor cat mai ales tantarilor.

2. MENTA

Zdrobeste cateva frunze de menta si pune-le in colturile camerei sau pe terasa ori in gradina (daca locuiesti la casa). Pulverizeaza cu putina apa limpede frunzele pentru imprastierea mirosului. Casa ta va avea un aer de prospetime si va fi lipsita de tantarii neprietenosi.

3. USTUROIUL

Loading...

Leaga doi-trei catei de usturoi in pragul usii tale sau pune-le pe dulap. Usturoiul distruge toate bacteriile pe care le poarta mustele si tantarii, si, acestea, ramanand fara combustibil, vor pieri.

4. FRUNZELE DE NUC

Frunzele de nuc contin substante care le asfixiaza pe muste si ii sperie pe tantari. Bunicile noastre care locuiau la tara culegeau adesea frunze de nuc, mai ales la lasatul serii, si le puneau pe mobila din bucatarie sau in camera ca sa se protejeze de intepaturile tantarilor.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close