Cap Limpede

Fotogalerie

Nu fii ipocrit! Cele zece lucruri pe care o persoana care sufera de depresie nu si-ar dori sa le auda!

Se spune ca majoritatea actiunilor oamenilor din jurul nostru iau nastere prin prisma anumitor intentii pozitive, dar de cele mai multe ori chiar si bunele noastre intentii pot face oamenii din jurul nostru sa ne evite. Persoanele care se incadreaza in categoria oamenilor de mai sus si la care facem referire sunt cele care sufera de depresie, dar nu numai, aici referindu-ne si le persoanele care trec printr-o pasa proasta sau care au parte de un episod nefericit in viata. Iata zece dintre lucrurile pe care nimeni care se afla intr-o astfel de situatie NU si-ar dori sa le auda, potrivit site-ului psychentral.com:

10. “Cu totii avem probleme.”

Dealing-with-personal-problems-at-work

Cu toate ca pare evident, inca mai am neplacerea sa aud ca exista persoane care folosesc aceasta remarca, in speranta ca o sa faca persoana in cauza sa se simta mai bine. Cand vorbesti cu o persoana care se afla intr-o astfel de situatie este foarte bine sa uiti despre Congo si Bangladesh, adica sa uiti de oamenii care o duc mult mai rau de cat ea si sa nu incerci sa-i reamintesti aceste aspecte in speranta ca o vei face sa se simta mult mai bine. Cu toate ca in comparatie problemele noastre scad considerabil cu cele ale altor persoane, acest lucru nu ne face sa ne simtim mai bine. Mai mult, sansele sunt ca, in cazul in care faci aceasta remarca, persoana in cauza sa se simta slaba si neputincioasa, ca si cand nu are niciun drept sa se simta asa cum se simte, ceea ce o s-o faca sa se simta mult mai rau.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-46946").on("click", function(){ $(".com-click-id-46946").show(); $(".disqus-thread-46946").show(); $(".com-but-46946").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});