Acasă Life Dezvoltare Personala Nu e nevoie sa traiesti dintr-o dezamagire in alta! Urmeaza exemplul din...

Nu e nevoie sa traiesti dintr-o dezamagire in alta! Urmeaza exemplul din pilda aceasta si viata ta se poate schimba!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un macelar se afla in fata magazinului sau iar la un moment dat a fost foarte surprins cand un caine a intrat in macelarie. El a speriat cainele, dar acesta s-a intors din nou. Macelarul a incercat sa-l sperie iar, dar la un moment dat si-a dat seama ca cineva i-a pus cainelui un bilet in gura. El a luat hartia si a citit: „Imi puteti trimite 12 carnati si un picior de miel, va rog frumos?”
Cainele avea si bani in gura, de asemenea. Macelarul s-a uitat si a vazut ca in interiorul gurii cainelui era o bancnota de 50 de lei. Macelarul a luat banii si a pus carnatii si un picior de miel in gura cainelui.

Omul a fost impresionat de caine, iar pentru ca era ora inchiderii a decis sa traga obloanele si sa-l urmeze numai decat. Si asa a facut. Cainele alerga pe strada iar cand a ajuns la intersectie, a lasat punga la podea, a sarit si a apasat butonul pentru a schimba semnalul de la trecerea de pietoni. El a asteptat cu rabdare, cu sacul in gura, pana cand s-a schimbat culoare si a putut traversa.

El a trecut strada si a mers la o statie de autobuz. Macelarul alerga dupa el.

La statia de autobuz cainele se uita la orarul de transport si apoi se aseaza pe banca de asteptare.

Cand venea cate un autobuz in statie cainele iesea in fata, verifica numarul si se intorcea la locul sau. Un alt autobuz a venit in statie iar cainele s-a urcat cu punga de carne intre dinti.

Macelarul, a ramas cu gura cascata, si a urmat cainele. Dintr-o data cainele a lasat punga jos, s-a ridicat si a apasat butonul pentru a cobori. A luat punga in gura si a coborat.

Macelarul si cainele mergeau pe strada, atunci cand cainele s-a oprit la o casa, lasand punga pe trotuar. Si-a luat un pic de elan si s-a aruncat in usa. Dar nimeni nu a raspuns la usa, cainele a incercuit casa de cateva ori latrand, apoi a sarit un gardulet si s-a dus la o fereastra din spatele curtii. A inceput sa bata cu capul in geam.
Apoi se intoarse la usa din fata, atunci un tip imens a deschis si a inceput sa loveasca si sa certe cainele.

Macelarul socat a alergat la om si l-a oprit zicand:

– Pentru numele lui Dumnezeu, ce faci? Cainele tau este un geniu!

Omul a raspuns:

– Un geniu? Asta este a doua oara in aceasta saptamana cand acest caine prost uita cheia.

<<<<<<< >>>>>>>

Morala:

Poti cauta zilnic sa-ti depasesti asteptarile, dar in mintea ta vei gasi intotdeauna un motiv pentru ceva care este mai putin decat te-ai asteptat…

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos