Lenovo a anuntat pentru CES (International Consumer Electronics Show2014) ultimele noutati din portofoliul sau: MIIX 2, un laptop cu tastatura detasabila si trei moduri de utilizare; ThinkPad 8, o tableta de business; YOGA 2, un laptop convertibil cu patru moduri unice de folosire; si Flex 14D si 15D, laptopuri duale convertible.

MIIX 2, disponibil in modele de 10 si 11 inci, a impresionat prin designul sau si tastatura detasabila, care permite utilizarea in modurile Laptop, Stand si Tableta, in timp ce ThinkPad 8 le ofera utilizatorilor din mediul de business o tableta extrem de portabila cu funcatonalitate LTE si caracteristici utile in mediul de afaceri. YOGA 2 duce mai departe reputatia primului laptop Yoga, creata de ecranul pliabil la 360°, dar aduce preturile acestui model in segmentul mainstream.

lenovo-thinkpad-tablet-8-quickshot-cover-9 lenovo-thinkpad-tablet-8-front-1

Bazate pe primul model de laptop convertibil Flex, noile Flex 14D si 15D le ofera utilizatorilor aceleasi moduri duale de utilizare, alaturi de procesoare pana la AMD A6 quad core si grafica AMD Radeon.
Noile MIIX 2 si ThinkPad 8 extind variantele de design multimodal al dispozitivelor detasabile

„Cu produse precum MIIX 2, ThinkPad 8 si YOGA 2, utilizatori nu mai trebuie sa aleaga intre laptop sau tableta. Dispozitivele noastre multimodale le ofera cele mai bune caracteristici ale ambelor variante, si chiar moduri noi de utilizare optimizate pentru interactiune si vizionare de continut,” a declarat David Roman, Chief Marketing Officer, Lenovo. „Acum singura alegere este intre dispozitive Lenovo care se pliaza sau care au componente detasabile.”

Preturile pentru noile device-uri Lenovo sunt: Pentru MIIX 2 de 10 inci de la 499 USD, iar cel de 11 inci de la 699 USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.