Acasă Timp liber Auto Noul Duster va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt! Vezi...

Noul Duster va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt! Vezi cum arata! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul model Duster, cu un exterior mai modern si un interior schimbat, potrivit mediafax.ro.

„Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelasi pret: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil in serie, o reala evolutie la nivelul calitatii percepute, un design nou si o modularitate imbunatatita”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Modelul vine cu un alt interior, modern si confortabil, care reflecta apartenenta la modelele 4×4.

Pentru a sublinia designul si caracteristicile 4×4 ale noului Duster, Dacia ofera diverse posibilitati de personalizare prin intermediul unei game largi de accesorii.

Noua Dacia Duster asigura un spatiu interior sporit si un volum de incarcare al portbagajului care poate atinge 475 litri (in functie de versiune), precum si posibilitatea de a transporta obiecte de pana la 2,7 metri lungime, cu bancheta spate rabatata. Spatiile de depozitare disponibile la interior au un volum de pana la 3,3 litri.

Modelul are un nou motor pe benzina, de 125 CP, cu un consum de carburant de 6 litri/100 km si emisii reduse de CO2.

„Dacia este marca auto cu cea mai mare crestere din Europa – plus 18% in primul semestru 2013 fata de aceeasi perioada a anului trecut – si aceasta in contextul unei evolutii putin favorabile a pietei. Noul Duster completeaza o gama complet innoita, cea mai tanara din Europa si din bazinul mediteranean”, a declarat Rafaël Treguer, director de marca Dacia.

Duster, primul SUV al Dacia, a fost lansat in 2010.

1duster3

1duster1

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos