Noul Cayenne Turbo S este pe primul loc in topul modelelor Porsche SUV, cu motorul sau de nu mai putin de 550 CP (405 kW), acest model putand fi comandat si din Romania, pretul de pornire fara TVA fiind de 133.876 Euro, potrivit AutoReport.ro.

Avand o tehnologie complexa pentru sasiu, noul SUV depaseste performantele multora dintre automobilele sport. Toate caracteristicile de baza ale modelului Cayenne, precum versatilitatea offroad, confortul sporit si capacitatea superioara de tractare, au fost mentinute fara exceptie. Consumul NEDC de 11,5 litri la 100 km este acelasi ca la Cayenne Turbo, ceea ce il face mai eficient, tinand cont de puterea motorului. Noul model Turbo S are 50 CP in plus fata de Cayenne Turbo, precum si un cuplu sporit de la 700 Nm la 750 Nm. Puterea superioara se traduce printr-o acceleratie mai rapida si o viteza maxima mai mare. Sprintul de la zero la 100km/h dureaza doar 4,5 secunde (cu 0,2 mai putin), SUV-ul atingand o viteza maxima de 283 km/h (+ 5 km/h).

Modelul Cayenne Turbo S a fost configurat pentru o performanta dinamica maxima. Astfel, automoblul incorporeaza in dotarile standard toate sistemele de control relevante. De la Cayenne Turbo preia combinatia de suspensie pneumatica si controlul activ al amortizoarelor PASM. De asemenea, dispune de sistemul de Control Dinamic al Sasiului Porsche (Porsche Dynamic Chassis ControlPDCC), care creste stabilitatea in curbe, imbunatatind atat agilitatea masinii, cat si confortul pasagerilor. Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), care se regaseste de asemenea in dotarile standard, imbunatateste tractiunea si ofera mai multa agilitate in orice situatie de condus. Noul Cayenne Turbo S este, de asemenea, echipat standard cu pachetul Sport Chrono.

Exteriorul si dotarile suplimentare ale modelului Cayenne Turbo S se ridica la cele mai inalte standarde pentru un model de top. Numeroase elemente exterioare, precum gurile de admisie a aerului, carcasele farurilor si oglinzilor sunt vopsite in negru lucios. Jantele standard de tip 21-inch 911 Turbo II cu sigla Porsche colorata au fost create exclusiv pentru Cayenne Turbo S, suprafata interioara fiind, de asemenea, vopsita in negru lucios.

Pentru interior, designerii de la Porsche au creat pachetele de piele bi-colore in nuante noi, special pentru noul Cayenne Turbo S. Elementele de interior sunt disponibile in combinatiile negru/rosu Carrera sau negru/bej Luxor. Pachetele de piele bi-colora rezervate pentru noul model de top au fost extinse, adaugand cusaturi decorative in culorile contrastante Carrera rosu si bej Luxor. Elementele interioare de carbon completeaza accesoriile din piele, subliniind gradul de sofisticare al masinii si al materialelor folosite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.