Noul an scolar incepe FARA MANUALE si cu SCOLI INSALUBRE! VIDEO – Cap Limpede

Noul an scolar incepe FARA MANUALE si cu SCOLI INSALUBRE! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Noul an scolar ii asteapta pe elevii de clasele I si a II fara manuale, cu scoli insalubre si in acelasi timp cu o materie imbacsita, profesorii incercand si in acest an sa supravietuiasca cu salarii de mizerie.

De la an la an invatamantul romanesc se confrunta cu tot mai multe probleme. Prima zi de scoala incepe fara Abecedar la clasa intai, dupa ce Ministerul Educatiei a fost obligat sa reia procedurile de licitatie pentru manualele digitale. La toate celalte clase, de gimnaziu si liceu, elevii vor invata dupa aceleasi carti de acum 10-15 ani. Unele scoli sunt inca un santier.

In plus, profesorii care se intorc la catedra vor preda si in acest an pe aceleasi salarii rusinoase. In timp ce elevii vor fi nevoiti sa invete materii multe si nefolositoare. Ministrul Educatiei a uitat si de bucatariile care ar fi trebuit infiintate in scoli si licee, astfel ca pe bancile copiilor vor ajunge din nou cornul si laptele. Singura veste buna – noile microbuze scolare, distribuite in judetele din toata tara, Dar nimeni nu vorbit despre suplimentarea fondurilor pentru carburant.

Alesii nu muncesc in prima zi de scoala, parintii in schimb nu au acest privilegiu. Parlamentarii si-au votat o zi de munca in teritoriu pentru a putea participa la deschiderile de an scolar, in plina campanie electorala.

Loading...

Sursa: realitatea.net

Noul an scolar incepe FARA MANUALE si cu SCOLI INSALUBRE! VIDEO was last modified: septembrie 15th, 2014 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close