Acasă Stirile zilei Stiinta NOUA ORDINE MONDIALA iti supravegheaza CARDUL BANCAR si TELEFONUL MOBIL: „Nimeni nu...

NOUA ORDINE MONDIALA iti supravegheaza CARDUL BANCAR si TELEFONUL MOBIL: „Nimeni nu scapa!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Agentia militara Oficiul Cunoasterii Informatiei (IAO) are misiunea de a supraveghea si a colecta orice informatie posibila despre oricine din aceasta lume.

Inscriptia de pe frontispiciul acestei institutii care functioneaza in cadrul Pentagonului este, Scientia Est Potentia, Cunoasterea inseamna Putere.

Utilizarea cartii de credit, datele medicale, cronologia calatoriilor, facturile telefonice, evenimentele inregistrate ca sofer, toate acestea sunt stocate in baza de date a IAO. Daca ati facut asa ceva, Ochiul-Atotvazator al IAO doreste sa stie acest lucru.

Oficiul a fost creat la inceputul lui 2002, ca parte a unui nou program destinat, oficial, eliminarii teroristilor, dupa atacurile din 11 septembrie 2001. Programul a fost botezat Cunoasterea Informatiei Totale, TIA.

Sub obladuirea acestui oficiu a fost creat un program destinat spionarii altor computere, denumit Genoa. Genoa se infiltreaza in hard-ul computerelor si, ca un info-vampir, suge informatia de aici stocand-o in masiva sa baza de date.

Oficiul se bazeaza pe o retea de calculatoare, un sistem international secret de tehnica de spionaj, cunoscut in limbajul specialistilor sub numele de Echelon. Echelon are menirea de a intercepta orice apel telefonic, orice fax, orice e-mail si a le incarca intr-o vasta retea de supercomputere, denumite Dictionare.

Echelon este un acord intre SUA si Marea Britanie, mai tarziu s-au alaturat Australia, Noua Zeelanda si Canada, principalele state de limba engleza ale lumii, avand ca scop top secret de-a asculta ceea ce comunica restul lumii, atat prieteni cat si dusmani.

Aceste tari au creat un stat virtual care lucreaza pe baza unui soft ultrasofisticat unde fiecare partener sa aiba acces la informatia partenerului si sa selecteze ceea ce doresc.

Angela Merkel a fost victima, telefoanele sale fiind ascultate de catre americani. Bill Clinton a folosit serviciile TIA pentru a spiona constructorii de automobile japonezi. Japonezii au si pierdut segmente mari de piata in ceea ce priveste vanzarea automobilelor.

Bush a apelat si el la TIA pentru ca SUA sa castige un contract urias in domeniul constructiei de sateliti artificiali.

Sursa: antena3.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos