Acasă Politic Norica Nicolai: Sansele ca Romania sa obtina functia de secretar general NATO...

Norica Nicolai: Sansele ca Romania sa obtina functia de secretar general NATO sunt foarte mici!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat ca sansele ca Romania sa obtina functia de secretar general al NATO sunt foarte mici, precizand ca tara noastra ar putea dobandi functia de secretar general adjunct al Aliantei.

“Sansele sunt mai degraba mici si simbolice. E prima oara cand discutam despre aceasta oportunitate, dar cred ca pentru actualul mandat va fi dificil sa promovam un roman la conducerea NATO Mi-e greu sa cred ca Romania va avea sanse in actuala conjunctura, cand NATO sta in cateva tari foarte puternice”, a afirmat marti Nicolai la RFI.

Ea a aratat ca exista o propunere pentru ca un roman sa ocupe functia de secretar general adjunct, insa aceasta nu ar fi de acceptat ca fost sef de stat pentru presedintele Traian Basescu, despre care in presa s-a speculat ca ar putea fi propunerea Romaniei pentru functia de secretar general.

“Inteleg ca exista o propunere pentru functia de secretar general adjunct a unui roman, nu pentru functia de secretar general si aceasta in presa romaneasca s-a speculat ca ar fi vorba de presedintele Traian Basescu sau de Mircea Geoana. Daca vreti, in ceea ce-l priveste pe presedintele Traian Basescu, o functie de secretar general adjunct, din punctul de vedere al Romaniei,

Via: Circul Politic