Noi probe in cazul ELODIA! Cristian Cioaca este acuzat ca a omorat-o pe sotia sa! – Cap Limpede

Noi probe in cazul ELODIA! Cristian Cioaca este acuzat ca a omorat-o pe sotia sa!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Procurorii cer arestarea lui Cristian Cioaca in cazul Elodia Ghinescu, pe baza unor probe noi descoperite de acestia in apartamentul celor doi.

Politistul Cristian Cioaca a fost pus sub acuzare pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta din august 2007, procurororii Parchetului instantei supreme urmand sa ceara arestarea lui preventiva pentru omor.

El a fost principalul suspect, dar nu s-au gasit niciodata suficiente probe. Pana acum a fost invinuit doar ca i-a spart casuta de mail si i-a citit fraudulos mailurile, si a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

Cazul a fost preluat de un nou procuror. Acesta a descoperit noi pete de sange in apartamentul celor doi, cu un aparat nou. Petele nu au fost detectate atunci, pentru ca nu exista tehnica necesara. In baza acestor noi probe, procurorii cer arestarea lui Cioaca.

Loading...

„Noi asteptam de cinci ani sa se faca dreptate si sa fie prins criminalul. Asteptam sa se faca dreptate, altceva nimic. Eu am avut incredere in probele vechi, nu numai in cele noi”, a declarat Emilia Ghinescu, mama avocatei.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close