Conducerea Creation Museum din Kentucky a anuntat pe 27 februarie ca va incepe constructia unei copii in marime naturala dupa Arca lui Noe, potrivit site-ului AnswersinGenesis.com al Asociatiei Creationiste a Misionarilor Crestini, care administreaza muzeul.

Seful Asociatiei, Ken Ham, a anuntat ca au fost adunate fonduri suficiente pentru a demara proiectului. Este de remarcat ca pentru prima faza de constructie a proiectului va fi nevoie de aproximativ 73 milioane de dolari. Inceput oficial al proiectului este programat pentru luna mai 2014. Este de asteptat ca pana in vara anului 2016 Arca lui Noe sa fie finalizata, transmite Associated Press.

Copia dupa Arca lui Noe va avea o lungime de aproximativ 150 de metri si va fi construita in Williamstown (Kentucky). Aceasta va deveni principala atractie a parcului tematic, care se va dezvolta in jurul Arcii lui Noe. Pentru a “popula” Arca, organizatorii vor aduce animale vii , iar in unele cazuri le vor inlocui cu replici mecanice.

Asociatia Creationista a anuntat pentru prima oara intentia de a construi un parc de distractii in jurul unei copii in marime naturala dupa Arca lui Noe inca din 2010.

Creation Museum a fost deschis in 2007. In ultimii sase ani acesta a fost vizitat de aproape doua milioane de oameni. Muzeul este dedicat povestii crearii biblice a vietii pe Pamant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.