Acasă Timp liber Cultura NOAPTEA MUZEELOR: Peste 600 de politisti vor asigura ordinea si siguranta publica!

NOAPTEA MUZEELOR: Peste 600 de politisti vor asigura ordinea si siguranta publica!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Peste 600 de politisti vor asigura ordinea si siguranta publica, la nivel national, cu ocazia desfasurarii Noptii Muzeelor, sambata spre duminica, informeaza un comunicat al Politiei Romane.

In aceasta noapte, se asteapta un numar mare de vizitatori la muzee, expozitii, spectacole de muzica, film si alte evenimente speciale, cu ocazia celei de-a IX-a editii a Noptii Albe a Muzeelor.

Astfel, sub directa coordonare a Directiei de Ordine Publica din cadrul Politiei Romane, politistii vor actiona pentru prevenirea oricaror evenimente care ar putea sa afecteze desfasurarea in conditii de liniste a evenimentului cultural, precum si pentru a asigura o reactie ferma si o interventie rapida la solicitarile cetatenilor.

Peste 600 de politisti, dintre care 365 de la ordine publica, 123 de la rutiera si 123 de la alte formatiuni de politie, vor fi prezenti in strada, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru a asigura un climat corespunzator de ordine si siguranta publica.

Cu ocazia evenimentului care se desfasoara in noaptea de sambata spre duminica, 166 de muzee din Romania isi vor deschide gratuit portile pentru vizitatori.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos