Presedintele Consiliul Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a condamnat, intr-un mesaj postat pe Facebook, „politia politica” a DNA, sustinand ca „abuzurile” si „circul” incepute in cazul sau continua si pentru primarul Radu Mazare „sub indrumarea aceleiasi procuroare Ana Dana”.

La scurt timp dupa retinerea primarului Constantei, Radu Mazare, seful CJ, Nicusor Constantinescu, a postat un mesaj pe Facebook intitulat „Apel catre prietenii romani!”, in care acuza modul in care a fost „umilit si batjocorit de politia politica DNA”, precum si „circul” si „abuzurile” incepute in cazul sau si continuate si in cazul lui Mazare.

„Dupa ce mi-a fost perchizitionata casa timp de sapte ore, dupa ce am fost dus cu mandat de aducere, cu sirene si mascati in numar de aproximativ 60, desi nu am fost citat in acel dosar niciodata, desi nu mi s-a precizat care sunt acuzatiile nici macar la mine in casa, am fost saltat si transferat la DNA Bucuresti unde, in 10 minute, succint, doamna procuror Ana Dana m-a acuzat de toate hotararile CJC, legi ale Parlamentului Judetului Constanta aflate si astazi in vigoare, ca aplicarea acestora ar reprezenta asa-zisul abuz in serviciu, iar cu acestea as fi adus avantaje Regiei de Drumuri a Judetului Constanta! (…) Dupa ce mi-am demonstrat in fata judecatorilor nevinovatia de doua ori la Tribunal si la Curtea de Apel Bucuresti, astazi (marti – n.r.), printr-un nou abuz al serviciului DNA, primarul Radu Mazare a fost ridicat pentru Campusul Henri Coanda realizat in 2012! Circul similar a continuat dupa scenariul deja cunoscut, au descins mascatii cu ofiterii DNA! Din pacate, acest circ si aceste abuzuri continua sub indrumarea aceleiasi procuroare Ana Dana!”, se arata in postarea presedintelui CJ Constanta.

Nicusor Constantinescu precizeaza, la sfarsitul mesajului, ca pleaca in Statele Unite, pentru a-si trata problemele de sanatate.

„Plec din Romania, dupa nenumarate programari, dejucate ilegal de DNA, in Statele Unite, sa incerc sa-mi prelungesc viata!”, arata Nicusor Constantinescu.

Avocatul lui Nicusor Constantinescu, Marius Mocanu, a declarat ca seful CJ Constanta va pleca din tara in cursul acestei zile, urmand ca la sfarsitul saptamanii sa fie supus unei interventii chirurgicale, Constantinescu fiind diagnosticat cu cancer de prostata.

Interventia va avea loc la un spital din California, Statele Unite.

Presedintele CJ Constanta, urmarit penal pentru abuz in serviciu, este cercetat sub control judiciar, ceea ce inseamna, printre altele, ca nu poate parasi tara. In 4 aprilie, el declara, intr-o conferinta de presa, ca procurorii DNA i-au permis sa paraseasca tara pentru a merge la tratament in strainatate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.