Nicusor Constantinescu nu poate parasi tara. A fost refuzat de judecatori – Cap Limpede

Nicusor Constantinescu nu poate parasi tara. A fost refuzat de judecatori

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Nicusor Constantinescu nu poate parasi tara. Asa au decis judecatorii de la Constanta dupa ce presedintele Consiliului judetean Constanta a solicitat Judecatoriei din oras ridicarea interdictiei de a parasi tara pentru o perioada de 30 de zile.

Decizia magistratilor a fost pronuntata vineri dupa-amiaza, in sedinta publica si nu mai are cale de atac.

Procurorii DNA – Serviciul teritorial Constanta au anuntat, miercuri, ca Nicusor Constantinescu, cercetat de DNA pentru sase infracţiuni de abuz in serviciu, are interdictia de a parasi tara pe o perioada de 30 de zile.

Joi, Nicusor Constantinescu a depus o solicitare la DNA Constanta pentru intreruperea interdictiei de a parasi tara pentru 30 de zile, cerere acceptata de procurorii anticoruptie, care au decis ca acesta poate parasi tara pana in 30 ianuarie, respectiv pentru o perioada de 15 zile.

In aceeasi zi, Constantinescu a solicitat Judecatoriei Constanta ridicarea interdictiei de a parasi tara pentru toata perioada de 30 de zile, pe motiv ca sufera de „o boala grava” si trebuie sa mearga la tratament in SUA, unde si-a facut programari la mai multe institute, el obtinand deja viza de la ambasada.

Loading...

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticoruptie, miercuri, din fata sediului CJ, si dus la audieri la DNA. In momentul in care a fost ridicat de anchetatori, Constantinescu a incercat sa se opuna si a refuzat sa fie urcat in masina anchetatorilor, el reclamand ca se face un abuz intrucat a fost emis mandatul de aducere fara ca el sa fie citat si sa semneze citatia.

 

Nicusor Constantinescu nu poate parasi tara. A fost refuzat de judecatori was last modified: ianuarie 17th, 2014 by Cristian Milut

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close