Celebrul actor Nicolas  Cage a facut demersurile in urma cu doua luni, cand si-a rugat prietenul avocat sa rezolve toate formalitatile achizitionarii unei vile situate langa municipiul Constanta. El si-a exprimat dorinta ca proprietatea sa aiba cel putin 1.000 de metri patrati de curte, iar amicul s-a ocupat intocmai de toate detaliile.

Se pare ca Nicolas Cage urmeaza sa se mute in Romania, cel putin pentru o perioada, si isi va aduce si familia: sotia lui, Alice Kim si baietelul lor de 9 ani, pe nume Kal-El. Motivul pentru care starul american a luat aceasta decizie este dorinta acestuia de a-i arata fiului sau un alt mod de viata, complet diferit de cel cu care este obisnuit, scrie libertatea.ro. Actorul a fost impresionat de traiul inca primitiv al romanilor din mediul rural, de faptul ca nu exista apa curenta in multe localitati si a fost uimit ca mai sunt oameni care locuiesc fara electricitate.

Legaturile lui Cage cu Romania sunt destul de stranse. Pe langa cele doua pelicule turnate in tara noastra, vizite la obiective turistice si un sejur la malul Marii Negre, de care s-a intragostit iremediabil, Cage are si o nora romanca: scenarista Danielle Cage. Acesta este casatorita cu Weston (23 de ani), fiul actorului, si, anul trecut, a adus pe lume un baietel sanatos, pe care l-a botezat Lucian Augustus Coppola Cage. “Lucian este un nume din Romania, pentru ca eu sunt romanca, iar Augustus este numele bunicului lui Weston”, a declarat Danielle Cage in luna februarie. Nicolas Cage pare a fi primul actor hollywoodian care se muta in Romania, gasind aici ceea ce Occidentul a pierdut de multa vreme, acea naturalete primitiva care n-a fost inca inghitita de civilizatia supersofisticata a Vestului.