Acasă Stirile zilei Nicolae Badea pleaca de la Dinamo: Nu mai am nicio motivatie!

Nicolae Badea pleaca de la Dinamo: Nu mai am nicio motivatie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marti, ca ii va ceda actiunile pe care le detine omului de afaceri Ionut Negoita, precizand ca nu mai are motivatie sa continue la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.

“Am anuntat inca din toamna faptul ca vreau sa plec de la Dinamo. Iar aceasta dispozitie a mai scazut, a mai crescut de atunci si pana acum. Am toate motivele sa nu mai raman la Dinamo. Dar sunt motivele mele, nu le expun public. E problema voastra, a jurnalistilor, sa ma scanati si sa le aflati. Nu mai am motivatie sa continui la Dinamo. Ii voi da actiunile mele domnului Negoita. I le cedez. Stiu ca va fi singur la club. A, daca vor fi si altii langa dansul, aceia vor fi, probabil, in foaier. Este exclusa revenirea lui Cristi Borcea la Dinamo. El va ramane unul dintre cei mai ferventi sustinatori ai clubului, nimic altceva. Chestiunile medicale au fost in toamna, nu mai sunt de actualitate si nu au fost in masura sa ma scoata din circuit”, a declarat Badea pentru sport24h.ro.

La finalul anului trecut, Ionut Negoita le-a propus celorlalti doi actionari dinamovisti, Nicolae Badea si Dragos Savulescu, un …read more
Via: 24s