Cap Limpede

Horoscop

Ne aflam in zodia CIOCANITOAREI in HOROSCOPUL SAMANIC! Vezi ce semnificatie are si cum te influenteaza!

Zodiacul samanic reprezinta o cultura straveche care poate influenta oamenii spiritual si nu numai, pentru ca suntem ca niste stele libere in Univers.

CIOCANITOAREA

de la 21 iunie la 20 iulie

HOROSCOPUL SAMANIC, semnificatie, zodie, zodii1

Oamenii aflati sub influenta Ciocanitorii sunt emotivi, sensibili si foarte iubitori. Este prea atasat de oameni, de animale si de natura, in general, cea mai mare provocare este de a invata cum sa foloseasca puterea si capacitatea emotionala in lumea materiala in care traim. Ciocanitoarea este foarte atasata de familia ei si se sacrifica cu usurinta pentru persoanele pe care le iubeste. In dragoste are un puternic sentiment matern si romantic, uneori, pierde simtul realitatii. Creativa, artistica, sensibila si protectoare Ciocanitoarea este intotdeauna foarte prietenoasa si respectuoasa.

Pagini: 1 2 3

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-65118").on("click", function(){ $(".com-click-id-65118").show(); $(".disqus-thread-65118").show(); $(".com-but-65118").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});