Acasă Life Monden Naomi Campbell debuteaza ca prezentatoare TV!

Naomi Campbell debuteaza ca prezentatoare TV!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Top modelul britanic Naomi Campbell a inceput o dieta bazata pe albus de ou si fructe, pentru a arata cat mai bine la televizor, cand isi va face debutul in calitate de juriu in emisiunea „The Face”.

Naomi Campbell va face parte din juriul unei noi emisiuni de televiziune, „The Face„, produsa de NBC Universal cu scopul de a descoperi tinerele talente care vor domina industria modei in urmatorii ani.

In noua ei postura, Naomi Campbell, renumita pentru temperamentul ei turbulent, va trebui „sa le modeleze, sa le educe si sa le transforme” pe concurentele din noua emisiune. Ea va fi insotita in juriul emisiunii de alti doi antrenori, ale caror nume nu au fost deocamdata anuntate.

Naomi Campbell a decis sa se pregateasca intens pentru debutul ei in televiziune si doreste sa arate cat mai bine pe micul ecran, informeaza express.co.uk.

„Mananc foarte sanatos. Nu am facut-o mereu, dar o fac acum. Voi fi in juriu la «The Face». Stiu ca televizorul te face sa arati mai mare decat esti in realitate, asadar sunt foarte disciplinata in aceasta perioada”, a declarat top modelul britanic.

Emisiunea de talente „The Face” va fi difuzata pe micile ecrane incepand de anul viitor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos