Acasă Politic Motiunea de cenzura initiata de PNL a picat! Victor Ponta ramane premier

Motiunea de cenzura initiata de PNL a picat! Victor Ponta ramane premier

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Motiunea de cenzura initiata de PNL, intitulata „Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”, a picat. Ea a fost votata de doar 207 parlamentari, mult mai putini decat necesarul de 275.

Rezultatul era previzibil, dat fiind ca parlamentarii Puterii au anuntat ca nu vor vota, ci vor sta in banci. Este a doua motiune de cenzura a PNL esuata. Liberalii mai au o incercare in viitoarea sesiune parlamentara (anul viitor). Pentru motiunea de astazi au votat parlamentarii PNL, UDMR, PSRO si unii neafiliati, relateaza Hotnews.

De remarcat ca linga Palatul Parlamentului a avut loc un miting organizat de PNL, cu mii de oameni care au stat in ploaie, miting la care co-presedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu nu au participat.

 Vedeti ca aveti o doamna care in fiecare zi imi cere demisia, si dimineata si seara. Momentul trist a fost reprezentat de domnul Blaga, din pacate, care a zis ca dansul m-a scos din politica. Cu tot respectul, am si eu un labrador acasa care mereu se crede tigru. Cei care m-au scos pe mine din politica, din pacate, cred ca va vor scoate si pe dumneavoastra si nu e corect nici pentru mine nici pentru dumneavoastra. Sa tineti minte acest lucru”, a declarat marti Ponta la finalul dezbaterii motiunii de cenzura in plenul Parlamentului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos