Acasă Stirile zilei Stiinta MONSTRII care traiesc pe fata ta chiar in acest MOMENT! De NECREZUT,...

MONSTRII care traiesc pe fata ta chiar in acest MOMENT! De NECREZUT, dar sunt cu MIILE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pe fetele tuturor oamenilor traiesc doua specii de capuse microscopice, afirma cercetatorii americani. Da, ai inteles bine, pe fata ta in acest moment traiesc mii de capuse microscopice.

Aceste capuse minuscule au opt picioare, sunt inrudite cu paianjenii si arata ca un cornet de inghetata, cu picioare robuste la unul dintre capete, informeaza dailymail.co.uk.

Un studiu recent a dezvaluit faptul ca organismele, invizibile cu ochiul liber, erau prezente in procent de 100% in randul oamenilor testati.

Denumite „Demodex”, ele traiesc in foliculii pilosi, ingropate cu capul in piele si hranindu-se cu substantele uleioase secretate de aceasta.

Oamenii sunt gazde pentru doua specii de capuse microscopice – Demodex folliculorum si Demodex brevis.

In trecut, cercetatorii credeau ca aceste microorganisme, care fac parte din familia acarienilor, colonizau fetele a peste 85% din totalul oamenilor de pe Terra.

In testele ADN realizate pe 29 de persoane, 100% dintre acesti voluntari in varsta de 18 ani s-au dovedit a fi purtatori de capuse Demodex.

O serie de teste ulterioare, realizate pe alti voluntari, au furnizat acelasi procent de 100% referitor la prezenta capuselor pe fetele persoanelor monitorizate.

Oamenii de stiinta nu stiu deocamdata in ce fel aceste capuse se raspandesc in randul oamenilor. Una dintre teorii afirma ca microorganismele sunt transmise de la mame la bebelusii lor prin intermediul alaptarii.

Persoanele tinere sunt cel mai putin expuse in fata riscului de contaminare cu capuse Demodex. In schimb, acestea au fost gasite pe aproape toate cadavrele studiate.

Capusele microscopice se deplaseaza cel mai probabil pe fetele oamenilor in timpul noptii.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos