Acasă Politic Mona Pivniceru a fost fotografiata urcandu-se in masina fiului cel mare al...

Mona Pivniceru a fost fotografiata urcandu-se in masina fiului cel mare al lui Adrian Nastase

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Judecatoarea Mona Pivniceru, a fost fotografiata in timp ce se urca in autoturismul fiului cel mare al lui Adrian Nastase, potrivit unor imagini difuzate de Romania TV.

Fotografiile ar fi fost realizate in urma cu cateva zile, cand masina lui Andrei Nastase a transportat-o pe Pivniceru intr-un bloc din Capitala, unde locuiesc mai multi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), conform Romania TV.

Contactata de gandul, Mona Pivniceru, care a fost propusa de Victor Ponta pentru postul de ministru al Justitiei, a declarat ca nu stia ca masina in care s-a urcat este a lui Andrei Nastase.

„Sunt niste imagini care arata ca nu suntem liberi in aceasta tara. Abia acum am aflat ca este masina lui Andrei Nastase . Nu stiam in ce masina ma urc. De unde sa stiu eu a cui e masina? A venit cineva sa ma ia de la mine pana la tine si punct. Nu am intrebat eu a cui e masina. Ce era sa fac eu, sa il dau jos sa il interpelez: «Cine esti? Cine e mama? Cine e tata?» M-a sunat Mariana Alexandrescu”, a declarat Mona Pivniceru, pentru gandul.info.