Acasă Multimedia Videogalerie Momentul in care zeci de PUI DE TESTOASA ies din oua, surprins...

Momentul in care zeci de PUI DE TESTOASA ies din oua, surprins pe camera video! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Momentul in care zeci de pui de testoasa ies din oua a fost surprins pe o camera montata langa un cuib de testoasa.

Camera video, care a fot platita de consiliul turismului din Florida Keys, Florida, a fost montata in apropierea unui cuib de testoase si transmite imaginile pe Internet, in sistem livestreaming. Astfel, utilizatorii au putut sa vada, in direct, in jur de o suta de pui, de 7-8 centimetri, care au iesit din ou si au facut primii pasi pe plaja, spre ocean, relateaza Huffington Post.

Filmarea a fost realizata in infrarosu, pentru ca testoasele sa nu fie distrase de lumina artificiala. Proiectul sustine eforturile autoritatilor de a atrage atentia asupra necesitatii de a proteja speciile aflate pe cale de disparitie.

Vezi VIDEO pe VIDEO.CAPLIMPEDE.RO!

In prezent, patru dintre cele sapte specii de testoase marine sunt amenintate cu disparitia, iar alte doua sunt considerate a fi in situatie critica. Caretta caretta, specia filmata pe plaja din Florida, masoara intre 90 si 280 de centimetri lungime si cantareste intre 135 si 450 de kilograme. Aceste testoase ajung la maturitate sexuala intre 17 si 33 de ani si au o durata de viata de 47-67 de ani.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos