Acasă Stirile zilei Stiinta Moartea ar putea fi doar o iluzie iar oamenii vor trece intr-o...

Moartea ar putea fi doar o iluzie iar oamenii vor trece intr-o lume paralela!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Secretul mortii s-a vrut deslusit de fizicieni, filosofi si teologi care au incercat sa gaseasca raspunsul despre o lume paralela in care trecem dupa moarte. Rezultatele nu au fost in cele ma multe dintre cazuri satisfacatoare, motiv pentru care si in ziua de astazi ne intrebam cu stupoare: Ce este de fapt moartea si cum este lumea de dincolo?

Noile descoperiri din ultimul deceniu sugereaza faptul ca moartea nu este punctul terminal al vietii asa cum gandim noi ca ar putea fi. Oamenii de stiinta sugereaza ca universul este mult mai complex decat ne inchipuim si este format din numeroase lumi paralele, care se completeaza. In momentul in care viata se termina intr-una din aceste lumi, ea nu ia sfarsit, ci migreaza spre o lume paralela, unde prinde o alta forma pentru a continua.

Robert Lanza, specialistul care a pus bazele biocentrismului, explica prin teoriile sale ca atunci cand un om moare, el isi incheie misiunea in lumea noastra, unde isi abandoneaza corpul fizic, dar sufletul trece intr-o lume paralela, unde isi continua viata sub o alta forma.

Corpul uman a fost creat pentru a se distruge singur odata cu trecerea timpului, dar in urma sa lasa o energie de 20 de wati, pe care o numim suflet. Aceasta energie inmagazineaza toate experientele de viata, cu care trece subit intr-o lume paralela. Ipoteza se bazeaza pe una dintre cele mai cunoscute axiome ale fizicii, care sustine ca energia nu dispare, nu poate fi creata, ci doar se transforma.

Mai mult de atat, exista numeroase experimente care sustin teoria lumilor paralele. Aceste lumi, chiar daca functioneaza simultan, ele sunt independente una de cealalta, doar energia le poate transcede. Asa se intampla si cu sufletul, care porneste intr-o calatorie in momentul in care moartea pune stapanire pe corp. Odata ajuns in lumea de dincolo, sufletul este pregatit sa ia diverse forme de viata. Aici intervine posibilitatea ca mostenirea din viata anterioara sa influenteze decisiv lumea in care poate sa intre sufletul.

Lanza confirma faptul ca nemurirea este o situatie perpetua care se petrece intr-un loc unde timpul se scurge, ci apartine unei lumi atemporale. De asemenea, Albert Einstein sustinea cu tarie ca realitatea este o mare iluzie, chiar daca este una persistenta. In acest fel, moarte intr-o lume bazata pe iluzii nu exista cu adevarat si este la randul ei o iluzie.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentINCREDIBIL! Acesta este FILMULETUL care a atins limita maxima de vizionari pe YouTube! VIDEO
Articolul următorGeneticienii sunt optimisti: Corpul uman va cunoaste auto-vindecarea! Bolile nu vor mai avea nicio putere!