Acasă Stirile zilei Stiinta MISTERUL despre TRIUNGHIUL BERMUDELOR, explicat de cercetatori!

MISTERUL despre TRIUNGHIUL BERMUDELOR, explicat de cercetatori!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cercetatorii au reusit sa lamureasca omenirea in legatura cu Triunghiul Bermudelor, numit si „Triunghiul Diavoluui”, care se credea ca fiind un loc bantuit, in care avioane si nave maritime au disparut fara urma.

Agentia americana National Oceanic and Atmospheric (NOAA) a facut lumina in acest caz.

„Nu exista nicio dovada ca disparitiile misterioase din Triunghiul Bermudelor apar cu o frecventa mai mare decat intr-o alta zona geografica din ocean”, anunta agentia NOAA.

Tringhiul Bermudelor este o regiune din Oceanul Atlantic cuprinsa intre Miami din peninsula Florida, San Juan din Puerto Rico si insula Bermuda. Aici au avut loc multe disparitii misterioase.

„Paza de Coasta nu recunoaste existenta asa-numitei regiuni a Triunghiului Bermudelor ca o zona geografica de risc pentru nave si avioane. In investigatiile disparitiilor navelor si avioanelor din zona, de-a lungul anilor, nu s-a descoperit nimic care sa indice faptul ca acestea au fost rezultatul altor cauze decat cele naturale”, a declarat purtatorul de cuvant al Pazei de Coasta din SUA.

NOAA sustine ca din cauza vremii neprielnice din zona, in special in sezonul in care se produc uragane, zonele de ocean cu o adancime mai mica din Caraibe ar putea fi inselatoare pentru navigatorii neexperimentati.

Sursa: evz.ro