Misterul avionului Malaysia Airlines disparut incepe sa capete alte nuante, dupa ce Washington Post a dezvaluit ca mai multe numere de telefon ale unora dintre pasagerii prezenti la bordul Boeingului continua sa fie apelabile.

In cursul weekend-ului, mai multe familii ale celor 239 de pasageri ai zborului MH370 au incercat, ca o ultima sansa, sa-si sune apropiatii. Si abia acum misterul capata amploare, pentru ca la unii dintre ei la capatul celalalt al firului exista ton de apel. Fapt ce a intrigat familiile, pentru ca, in mod normal, acele numere ar fi trebuit sa nu mai fie apelabile, telefoanele sa fie inchise, fara semnal etc. Caci se presupune ca avem de-a face cu o prabusire sau cu o dezintegrare in aer a aparatului in plin zbor.

Compania aeriana Malaysia Airlines a facut acelasi test cu numerele de telefon ale membrilor echipajului avionului. Acelasi rezultat: exista ton de apelare, chiar daca nimeni nu raspunde. Apelurile-fantoma, cum le prezinta presa americana, sunt cu atat mai ciudate cu cat familiile celor disparuti au descoperit ca unii pasageri sunt conectati inca la QQ, serviciul de mesagerie instantanee chinez!

Toate aceste numere de telefon au fost furnizate autoritatilor chineze, pentru a analiza acest fenomen cel putin ciudat, date fiind circumstantele.

Potrivit International Business Times, 19 familii ale unor disparuti au semnat o declaratie comuna, atestand ca mai multe numere de telefon erau active si cer autoritatilor sa localizeze aceste telefoane mobile.

Sursa: jurnalul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.