Acasă Stirile zilei MISTER adus la lumina?! NICIUN avion nu a lovit gemenele World Trade...

MISTER adus la lumina?! NICIUN avion nu a lovit gemenele World Trade Center! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Chiar si acum dupa cativa ani buni de la tragicul eveniment din ziua de 11 septembrie 2001, cand gemenele World Trade Center au fost doborate de teroristi, misterele sunt departe de a fi scoase la lumina.

Exista numeroase voci care afirma ca atacurile coordonate asupra Statelor Unite nu au fost, de fapt, ale unor grupari teroriste, ci parte a unui complex si diabolic plan al guvernului american. Analizate de-a lungul atator ani, imaginile pe care omenirea intreaga le-a vazut atunci la televizor nu mai par atat de credibile.

In VIDEO de AICI puteti vedea doua dovezi cum ca tot ce am vazut initial nu este real.

In primul rand avionul cursei 175 patrunde foarte usor in al doilea turn al World Trade Center, fara sa explodeze la impact. Asa cum creatorul clipului mentioneaza, aripile subtiri ale avionului nu ar putea patrunde intacte printr-o structura atat de groasa de otel si beton.

Urmatorul aspect nu poate fi pus de nimeni la indoiala. Urmarit cu incetinitorul, filmul releva ca, inainte de impact, aripa stanga a avionului trece prin… spatele unei cladiri alaturate, ceea ce nu poate fi decat rezultatul unei erori grafice a unui montaj video realizat in studio si nicidecum posibil intr-o filmare live.

Suntem curiosi care este opinia voastra in legatura cu aceste dovezi. Daca sunteti de parere ca ele pot arunca lumina asupra evenimentelor tragice de atunci, distribuiti aceasta stire in reteaua ta de prieteni, pentru ca tot mai multa lume sa vada aceste dovezi incredibile.

Sursa: ziarulring.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos