Acasă Politic Mişcări în Parlament. Morega demisionează din UNPR, iar Jolţa din PNL

Mişcări în Parlament. Morega demisionează din UNPR, iar Jolţa din PNL

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Deputatul Ilie Morega demisionează din UNPR, iar deputatul Nicolae Jolţa din PNL. Nicolae Jolţa va activa în continuare în grupul parlamentar al PDL.

Deputatul Dan Ilie Morega a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei UNPR Gorj şi din partid pentru că şi-a dat seama că nu poate performa, întrucât filiala nu creşte în sondaje şi nu are loc un transfer de credibilitate de la el la partid.

„Ca om, în viaţă, am performat la nivel naţional, am codus instituţii publice, unităţi economice care au ieşit întotdeuna pe locul întâi. În politică, la fel: am fost la liberali şase ani, i-am luat de la 6-7% şi i-am dus la 19,85% la prezidenţiale. Aici (la UNPR Gorj, n.r.) am venit cu toată dragostea, am consolidat organizaţia. Mi-am dat seama, ca unul aflat în primele trei locuri în sondaje, că nu pot performa. Nu are loc un transfer de credibilitate de la mine la partid” a spus Morega pentru MEDIAFAX.

El a menţionat că nu doreşte să iasă „compromis”, la sfârşitul carierei.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că şi-a depus la Secretariatul General al Camerei Deputaţilor demisia din postul de deputat, ea precizând că va rămâne în PNL şi că, deocamdată, nu ştie dacă va mai candida pentru un nou mandat.