Acasă Stirile zilei Mircea Lucescu: „Mă simt vinovat! Nu vreau să fiu considerat mincinos. M-am...

Mircea Lucescu: „Mă simt vinovat! Nu vreau să fiu considerat mincinos. M-am gândit să plec din România”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mircea Lucescu face pasul în spate după ce zile la rând l-a acuzat pe vatmanul tramvaiului pentru accidentul în care a fost implicat. Il Luce spune că se simte vinovat, dar că vrea ca adevărul să iasă la suprafaţă, pentru a nu fi considerat mincinos, conform prosport.ro.

„Mă consider vinovat. Am riscat într-un moment în care n-ar fi trebuit s-o fac. Putea foarte uşor să fie evitat şi continuu să cred lucrul acesta. N-am niciun fel de pretenţii asupra vatmanului”, a declarat Mircea Lucescu la Realitatea TV.

„Nu vreau să fiu considerat mincinos”

„Vreau ca adevărul să iasă la suprafaţă pentru că altfel aş fi considerat un mincinos, aşa cum unii au încercat să mă prezinte. Am văzut tramvaiul şi am considerat că are timp să frâneze. Trebuia să dau prioritate, dar tramvaiul n-a frânat deloc”, a mai declarat Mircea Lucescu.

Il Luce acuză presa şi şochează: „M-am gândit să plec definitiv din România”

„Presa mă respectă afară, nici nu se compară cu ce se întâmplă în România. Noi nu suferim succesul altora. M-am gândit chiar să plec definitiv din Romania” , a adaugat antrenorul.

„Mă simt bine! Le mulţumesc oamenilor care au fost alături de mine”

„Mă simt bine şi vreau să mulţumesc echipei de doctori care m-a îngrijit după accident, dar şi oamenilor care au fost alături de mine. Am făcut toate eforturile pentru a reveni. În această situaţie contează foarte mult ambiţia”, a mai spus Il Luce.