Acasă Politic Mircea Geoana a fost amendat de instanta! Vezi pentru ce!

Mircea Geoana a fost amendat de instanta! Vezi pentru ce!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Senatorul Mircea Geoana a fost amendat de instanta Judecatoriei Sectorului 1, pentru ca nu s-a prezentat sa dea declaratii de martor in dosarul in care presedintele grupului Interagro, Ioan Niculae, este judecat in legatura cu finantarea partidelor.

Mircea Geoana si Viorel Hrebenciuc fusesera citati sa se prezinte miercuri la Judecatoria Sectorului 1, pentru a da declaratii in calitate de martori in dosarul “mita la PSD”, in care liderul PSD Braila Gheorghe Bunea, Ioan Niculae si directorul Viorel Barac, de la Interagro, precum si Gheorghe Teodorescu, de la INSOMAR, sunt judecati in legatura cu finantarea partidelor politice.

De la proces au lipsit atat Mircea Geoana, cat si Viorel Hrebenciuc, dar pentru acesta din urma s-a prezentat un avocat, care a aratat ca deputatul PSD este in imposibilitate de prezentare si ca va face dovada in acest sens la termenul urmator.

In aceste conditii, instanta a dispus amendarea cu 1.000 de lei a lui Mircea Geoana si a altor martori care trebuiau sa se prezinte la termenul de miercuri din dosarul “Mita la PSD” si care au lipsit nejustificat.

Sursa: mediafax.ro

Via: Circul Politic