Acasă Special interviuri Mircea Badea si Oreste s-au împrietenit cu “Leonidas” Gerard Butler – din...

Mircea Badea si Oreste s-au împrietenit cu “Leonidas” Gerard Butler – din filmul “300 spartani”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

• Gerard Butler, Mircea Badea si Oreste au devenit foarte buni prieteni in timpul unui eveniment caritabil ce a avut loc in weekend la Cannes.

• Armani s-a aratat impresionat de frumusetea si prestanta Sandrei Stoicescu, Andreea Berecleanu, Anca Rusu, Teodora Burz si Carmen Bruma.

• Sean Penn a multumit echipei din Romania pentru sprijin si pentru atmosfera incendiara creata.

Intre Gerard Butler, Mircea Badea si Oreste s-a infiripat o frumoasa prietenie in timpul unui eveniment caritabil ce a avut loc in weekend la Cannes, urmand ca “Leonidas” sa raspunda invitatiei celor doua vedete autohtone de a vizita Romania. Mai multe poze pot fi accesate de pe site-ul oficial al lui Mircea Badea.

Intalnirea a avut loc la initiativa Madalinei Ghenea care a invitat cateva vedete din Romania la un eveniment caritabil.

Sean Penn, Petra Nemcova si Paul Haggis membrii fundatiei “Haitian Relief Organisation” au fost principalii organizatori ai eveniment caritabil care a avut loc in inima Cannes-ului cu ocazia participarii la a 65 editie a festivalului international de film.

La invitatia Madalinei Ghenea, au mai pasit pe covorul rosu, sustinand aceasta initiativa si Alessandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Anca Rusu, Teodora Burz, Carmen Bruma, Mircea Badea si Oreste Teodorescu.

Reunite sub conceptul Artists for Justice and Peace, mai multe vedete de la Hollywood s-au hotarat sa-si ajute semenii defavorizati de soarta sau de politici aberante.

Astfel, in seara de 18 mai, langa Palais de Festival, intr-o atmosfera magica, potentata si de ritmurile fierbinti ale orchestrei din Haiti, mai multe vedete internationale au licitat diferite obiecte printre care: o chitara clasica a lui Bon Jovi, bijuterii personale ale lui Chopard, cateva obiecte unicat, create de Armani si multe altele, reusind sa stranga aproximativ 4 milioane de euro pentru ridicarea de infrastructuri educationale si medicale pentru copiii din aceasta tara greu incercata.

Frumoasa echipa romaneasca s-a integrat perfect in peisaj, devenind in scurt timp, un punct de atractie prin eleganta, bucurie si mai ales prin frumusetea sclipitoare a fetelor. Printre vedetele internationale, aflate la acest eveniment special s-au aflat si: Garard Butler, Giorgia Armani, Jean Paul Gaultier, Ewan Mc Gregor, Chris Rock, Ben Stiler, Puff Daddy, David Schimmer, Lyle Lovett.

 

Oreste: Am vazut cum puterea societatii civile poate depasi pasivitatea politicienilor!

 

CL: Cum te-ai integrat spiritual printre atatea vedete internationale?

Oreste: Minunat, am ramas foarte placut impresionat de naturaletea, relaxarea si bunul simt al fiecuria.

CL: Ce fel de oameni sunt? Noi cunoastem rolurile pe care le joaca doar…

Oreste: Sunt oameni normali, care au inteles puterea asocierii si care, dezabuzati de pasivitatea si ineficienta politicienilor s-au hotarat sa-si ajute semenii defavorizati.

CL: Pe langa intalnirea mondena, care a fost substratul caritabil al actiunii?

Oreste: Impresionati de situatia copiilor din Haiti, artistii au participat la o strangere substantiala de fonduri. Un moment impresionant al serii a fost cand presedintele tarii, cantand la pian a multumit organizatorilor intr-o maniera foarte calda si atat de umana. Mi-as dori sa reusim si noi, in Romania sa putem deveni mai eficienti decat guvernul. Am vazut la Cannes ce inseamna puterea societatii civile!

CL: Am inteles ca intre voi si Gerard Butler s-a infiripat un fel de prietenie prietenie… Acum sunteti 302 spartani…

Oreste: Este adevarat, Gerard este un om minunat, vesel, jovial si extrem de relaxat. Fiind scotian, ne-am inteles excelent, ca nu degeaba popoarele noastre au fost crestinate de acelasi sfant apostol Andrei. I-a placut de noi si poate va raspunde unei invitatii de a ne vizita.

CL: Ce te-a impresionat cel mai mult?

Oreste: Sincer, m-a bucurat enorm, ca intre noi si ei nu mai exista o prapastie de netrecut. Romanii nu au nici un motiv sa se mai simta vreodata complexati in fata cuiva.