Acasă Timp liber Spiritualitate Miracolele de la Seuca. Maica Domnului s-a aratat unei femei oarbe si...

Miracolele de la Seuca. Maica Domnului s-a aratat unei femei oarbe si i-a binecuvantat fantana sa aiba apa vindecatoare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In 17 iulie 1995, Rozalia (sau Roszika) Marian – care era nevazatoare – a avut aceasta vedenie minunata a Sfintei Fecioare Maria. Desi era fara vaz, i s-a aratat acesteia Maica Domnului, incredintandu-i un mesaj pentru semenii sai si biecuvantand apa fantanii din ograda familiei Marian.

La scurta vreme, fantana a inceput sa-si arate puterile. Oamenii care se spalau cu apa ei au inceput sa se vindece miraculos. Au fost semnalate cazuri de orbire ce s-au vindecat – nu si Rozalia Marian, care avea viziunea cea minunata a Fecioarei -, ca si cancere, boli de piele, paralizii sau afectiuni mai marunte. De asemenea, multi dintre cei care veneau sa bea apa din fantana, daca erau someri, reuseau sa obtina slujbe. Puterile fantanii s-au aratat si in ceea ce priveste intregul sat. In anii de seceta, deasupra pamanturilor satului ploua exact cand era nevoie si cat trebuia, iar daca satele din jur au suferit in urma inundatiilor, locuitorii din Seuca au fost aparati.

Cel mai important mesaj pe care l-a transmis insa Maica Domnului, prin vedenia cea minunata a Rozaliei Marian a fost aceasta:

„Maica Domnului ne sfatuieste sa mergem la biserica si sa formam un grup de rugaciune, format din 7 catolici si 7 ortodocsi, pentru iertarea pacatelor si intoarcerea la credinta a celor rataciti. «Dragi copii, cautati-L pe Fiul meu cel Sfant. Rugati-va zi si noapte, veniti dragi copii, veniti aici, multe haruri veti primi, nu va temeti, Satana nu va poate face nimic daca sunteti inarmati cu arma rugaciunii»”.

Nu intamplator a primit, se pare, Maica Rozalia acest mesaj. Satul Seuca, situat in apropiere de Tarnoveni, este unul in care traiesc laolalta crestini ortodocsi, catolici, unitarieni si protestanti.

„Am venit aici sa impac cele doua mari biserici”, i-ar fi spus Maica Domnului femeii din Seuca. Din 1995, pana in 2011, cand aceasta a trecut la Domnul, i s-a aratat acesteia si de trei ori pe an. In 1999, Maica Sfanta insasi i-a ales pe cei trei prelati sub privegherea careia vizionara isi transmitea mesajele: un preot greco-catolic roman, un preot catolic maghiar si un calugar franciscan maghiar. Femeia vorbea despre iubire si intelegere intre religii, etnii si oameni, chiar in biserica romano-catolica, in fiecare duminica, dupa savarsirea Sfintei Liturghii.

Sursa: antenasatelor.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos