Acasă Stirile zilei Miracol de Anul Nou! Rapit la 4 ani, un barbat a desenat...

Miracol de Anul Nou! Rapit la 4 ani, un barbat a desenat dupa 33 de ani harta satului copilariei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un barbat de 37 de ani din China, care a fost rapit la varsta de 4 ani, si-a regasit mama naturala dupa ce a desenat din memorie o harta a satului mamei sale.

Li Jingwei a fost pacalit de vecinii sai cand avea 4 ani, care l-au rapit si vandut ulterior unei retele de traficanti de copii. Baietelul a fost cumparat de o familie care locuia la 1.800 km distanta de casa mamei sale, potrivit dailymail.co.uk.

Crescand, Li Jingwei s-a fortat sa isi aduca aminte detalii din copilaria sa in satul natal, iar in urma cu cateva saptamani a reusit sa deseneze o harta a satului, pe care a postat-o pe media sociale.

Politia din provincia Yunan din sud-vestul Chinei a comparat harta cu satele din zona si a descoperit o femeie al carei fiu a disparut in urma cu 33 de ani. Imaginile inregistrate la reunirea familiei au fost emotionante si l-au aratat pe Li Jingwei cum indeparteaza cu grija masca pe care mama sa o purta, ii examineaza fata, dupa care, cateva secunde mai tarziu, tanarul izbucneste in lacrimi pentru ca si-a recunoscut mama.