Acasă Special Opinii Miorita lui ViP! Eu cu cine votez? Iohannis este un LUCRU iar...

Miorita lui ViP! Eu cu cine votez? Iohannis este un LUCRU iar Ponta o UNEALTA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu l-am votat in primul tur nici pe Ponta, nici pe Iohannis. Am votat… nu un om, ci o idee, un lucru! Un lucru pe care cred ca doar o singura persoana il poate infaptui, iar acea persoana nu este Victor Ponta. Ca sa ajung la aceasta concluzie mi-am intors fata catre lucrurile care ne unesc ca romani. Iar Victor Ponta nu prea ma uneste nici prin discurs, nici prin atitudine. Domnul ViP vrea sa ma unelteasca si sa ma uneasca cu interesul sau de a-i razbuna pe puscariasii Adrian Nastase si Dan Voiculescu punandu-i la zid pe calaii sefilor sai. Da Boss! Da Fă! Asta-i parca din ADN-ul nostru, din mostenirea noastra populara.

Sa complotam in fata unuia care „nu e de-al nostru”. Ca e sas, ca nu e ortodox, ca nu e tata, ca e prea sus sau ca e prea jos. Unul care nu se combina pentru a-si proteja clica de baroni. Plecand de la acest mit m-am intors la Miorita… a lui Alecsandri domnule Ponta, nu a lui Videanu! Ma voi rezuma pe scurt la dezbaterile televizate… De ce ar merge Iohannis la o dezbatere moderata de angajatii lui Victor Ponta!

Pai, timp de doua luni, nici una dintre aceste televiziuni nu a fost interesata sa-l invite pe Iohannis, iar stirile au fost toate negative despre case, despre familie, despre religia sa, despre imposibilitatea de a avea copii si alte mizerii din viata personala inventate de strategii PSD. Asta in timp ce toate aceste informatii erau completate de sondajele mincinoase ale CSCI, pastorit de Bogdan Teodorescu, consilierul lui Victor Ponta. Mare deontologie. Mari profesionisti. Ce credeti ca-l asteapta pe Iohannis… lapte si miere? Nu, ci executia finala inainte de alegeri! Decesul inainte de lupta al ciobanului moldovan…

 

De ce ar fi Iohannis ciobanul „moldovan”?

De ce ar da Iohannis dovada de barbatie cand Ponta este fatalau. A fost ciobanul moldovan barbat cand a fost omorat de ceilalti doi ciobani? Frumoasa balada, geniala chiar! Triste concluzii! La finalul turului I, Ponta o incalzea pe Dacian, iar socrul sau, Ilie Sarbu ii scria discursul pentru a se prezenta la Antena 3 si Romania TV sa se adreseze poporului. Stupoare! In locul lui Ponta a vorbit Liviu Dragnea! Iohannis, care nu vorbeste, a scos pieptul in fata si a zis rar ce a inteles, cu capul personal, din aceste alegeri! Buna Elena Udrea a vorbit si ea ceva, sau poate era mai bun sa graiasca Aurelian Pavelescu? Monica Macovei nu si-a trimis vreun speaker… si oricare din cei 14 a multumit personal pentru voturi!

 

Cred ca Iohannis schimba povestea!

Trece pe langa cei care comploteaza impotriva sa, ignorandu-i cu aroganta specifica! Da! Asa cum a ignorant toata campania mizeriile, calomniile si atacurile la care a fost supus. Specialistii isi dau cu parerea, dar in spatele lor stau interese… contracte cu guvernul lui Ponta platite din bani publici. Este o surpriza ca Iohannis isi face campanie pe banii lui Videanu sau alti baroni din PDL si PNL? Oh nu! Este o surpriza insa ca PSD-ul alearga microbuzele scolare, angajatii din institutii publice si Dacianele Duster cumparate de guvern pe banii nostri pentru a face campanie domnului ViP! Ati uitat cumva despre ziua de nastere a lui ViP organizata pe Stadionul National cu ocazia lansarii in campanie!? Credeti ca s-a organizat pe banii baronilor PSD? Nici vorba… s-a facut pe banii nostri prin folosirea institutiilor statului! Ce cauta Politia la fiecare colt de strada si fiecare intersectie din Ilfov? Cum sa duci mii de oameni pe jos din capatul Colentinei sau al Pantelimonului pana la Stadion? Asa ceva nu am mai vazut de pe vremea Congresului PCR! M-am prins acum. Virilul ViP are nevoie de confirmarea valorii sale la fiecare vorba, la fiecare gest. ViP traieste prin CEILALTI, ii paraziteaza! Prin gura lor traieste el, la fel cum doctoratul si l-a luat prin scrisul altora. El este domnul ViP, inconjurat de domnul GIP, de domnul Dan (Diaconescu, Voiculescu, Sova) si sustinut miseleste prin furt de imagine de parintele Arsenie Boca. ViP nu poate fi un lucru… el este o unealta!

In DEX lucru = inseamna = “Tot ceea ce exista (in afara de fiinte) si care este conceput ca o unitate de sine statatoare”!

Pana la un anumit punct politicianul Iohannis este un lucru! Nu-i poate da ordine nici Videanu, nici Blaga, nici baronii locali! Iar in functia de presedinte nu am nevoie de o fiinta care sa se lamenteze in fata Mioritei ca unii vor sa-l omoare si care-si scrie testamentul. Nu am nevoie de unu caruia sa-i scrie altii ce are de spus… Iohannis nu si-a scris testamentul! Iohannis merge mai departe spre culmi!

Domnul ViP este o unealta! O unealta pe care „sfantul DEX” o descrie ca fiind >>> „Piesa, ansamblu de piese, dispozitiv actionat manual sau de un mecanism, care serveste pentru a efectua o operatie tehnica de prelucrare mecanica, de montare, manevrare etc.”

Vadim, Diaconescu, Tariceanu, Hunor, Melescanu, Voiculescu, Maior, Georgescu, Dragnea, Hrebenciuc sunt parti ale unui mecanism de manevrare pe care pentru a-l putea intelege trebuie sa stii un lucru: sa fii OM! Tu ce esti?

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos