Acasă Cultura Calendar Ortodox MINUNILE RECENTE confirmate de BISERICA! Dumnezeu nu si-a intors spatele OAMENILOR!

MINUNILE RECENTE confirmate de BISERICA! Dumnezeu nu si-a intors spatele OAMENILOR!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oameni cred ca Dumnezeu si-a intors spatele si a refuzat sa mai infaptuiasca minuni, dar Biserica contrazice totul si confirma cele mai recente minuni.

Desi nu mai putem vorbi de care cu foc sau de despartirea marii in doua, si in ziua de astazi au loc anumite evenimente putin zis bizare, care ridica serioase semne de intrebare.

Biserica Catolica a confirmat in ultima vreme mai multe minuni recente. Iata cateva:

Minunea de la Knock, Irlanda, 1879

Pe frontonul bisericii din satul Knock, situat undeva in Nord-Vestul Irlandei, un numar de 15 persoane de toate varstele au observat in ziua de 21 aprilie 1879 trei siluete si un miel.

Oamenii au deslusit ca siluetele apartineau Fecioarei Maria, lui Iosif si Sfantului Ioan Evanghelistul, iar mielul il resprezenta simbolic pe insusi Iisus Hristos. Biserica a recunoscut ca acolo s-a produs un miracol, confirmat de 15 martori oculari.

De atunci, la locul cu pricina se desfasoara pelerinaje. In 1979, la un an de la ivirea miracolului locul a fost vizitat chiar de Papa Ioan Paul al II-lea, care si-a exprimat inca o data devotamentul fata de faptul sacru.

Minunea de pe insula Guadelupa, 1531

Localnicului Juan Diego, de pe insula Guadelupa aflata in Golful Mexicului, i s-a aratat tot Fecioara Maria, deasupra dealului Tereuas. Prea Sfanta Fecioara i-a comunicat lui Juan Diego ca Ea ii iubeste pe locuitorii Mexicului si ai insulelor din zona si i-a cerut sa-i comunice episcopului local ca doreste sa fie construita o biserica pe varful dealului.

Pentru a fi crezut pe cuvant, i-a cerut lui Diego sa culeaga cateva flori si sa le ascunda sub haina. Cand Juan Diego s-a prezenat la episcop si a desfacut haina sa-i prezinte florile, in locul lor a aparut chipul Fecioarei, la care episcopul s-a inchinat numaidecat.

Biserica a fost construita si exista si astazi.

Minunea de la Lanciano, Italia

Dupa cum se spune, candva demult, un calugar din localitatea Lanciano punea la indoiala existenta lui Dumnzeu, dar isi facea datoria, tinand post, rugandu-se si asistand la slujbe.

La una dintre aceste slujbe, in timp ce, in prezenta painii si a vinului, se pronuntau cunoscutele cuvinte „acesta este trupul meu…” si „acesta este sangele meu…”, painea si vinul s-au transforat brusc in trup si sange omenesc.

Multa vreme, faptul a fost privit cu indoiala, desi s-au pastrat urmele acelui sange si ale acelui trup.

Tocmai aceste urme au stat la baza unor cercetari pe care le-a intreprins in 1971 un profesor de la Universitatea din Viena, care coroborandu-le cu alte relicve a confirmat ca apartineau Mantuitorlui. Minunea a fost recunoscuta de Biserica.

Minunea din Akita, Japonia, 1973

In 1973, calugaritei Agnesa Katsuko Sasagawa i se arata Maica Domnului, invaluita intr-o lumina stralucitoare. Dupa cateva zile, fenomnul s-a repetat, iar calugarita a descoperit pe mana o rana in forma de cruce, din care curgea sange.

Dupa trei saptamani, a constatat ca si din mana statuii Fecioarei, executata din lemn, curgea, de asemenea, sange. Din ochii statuii curgeau lacrimi, iar de pe piele sudoare.

In aprilie 1984, Biserica a cercetat cele intmaplate si a considerat ca acestea constituie o minune, al carei mesaj nu poate fi descifrat. Intre timp, calugarita Sasagawa care fusese grav bolnava a constatat ca boala i s-a ameliorat si a interpretat singura mesajul minunii ca fiind legat de videcarea bolii ei.

Ca urmare, in 1988 minunea a fost confirmata si recunoscuta de Biserica.

Miracolul de la Fatima 1917

In primavara anului 1917, peste 100.000 de oameni sau adunat in localitateaFatima din Potugalia, ca sa vada un miracol prezis de trei preoti. Toti cei prezenti au confirmat ca, dupa o ploaie torentiala, a iesit brusc soarele, arzand sclipitor si uscadu-le hainele de pe ei.

In continuare, soarele a inceput sa evolueze pe cer dupa o traiectorie in zig-zag. Miracolul a fost interpretat in doua feluri. Dupa unii prevestea vremuri mai bune – si in anul urmator s-a incheiat Primul Razboi Mondial – iar dupa altii prevestea sfarsitul lumii, ceea ce nu s-a confirmat.

Sursa: obiectiv.info