Acasă Stirile zilei Stiinta MINUNILE pe care le facea ARSENIE BOCA: A avut puterea de a...

MINUNILE pe care le facea ARSENIE BOCA: A avut puterea de a se TELEPORTA de la Alba Iulia la Sinaia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Parintele Arsenie Boca este cunoscut pentru sfintenia si minunile pe care le-a facut in timpul vietii, balansandu-se intre renumele profetic si durerile simtite in temnitele comuniste.

„Odata, eram deja preot la Catedrala din Alba Iulia, m-am plans la Parintele Arsenie ca nu mai pot, ca sunt persecutat de Preasfintitul Emilian Birdas, episcopul locului, si de cei din jurul lui. Si-atunci, Parintele Arsenie a spus:
„O sa vin sa vad”.

A venit tot intr-o zi de Rusalii. Atunci s-a petrecut un fapt miraculos. L-am vazut pe parintele in multime, iar apoi a disparut.

L-am cautat dupa slujba si nu l-am gasit. L-am sunat acasa si l-am intrebat daca a fost la Alba Iulia sau am avut eu o vedenie. Mi-a confirmat ca a fost si mi-a spus:

„Mai, ramai acolo. Preasfintitul este birtas (un joc de cuvinte, cu aluzie la numele Birdas), dar are chip de episcop. Si acolo vei face Teologie”.

Era in 1988. L-am ascultat, iar dupa 1990, am devenit profesor la Seminar si ulterior la Facultatea de Teologie de aici, asa cum prevazuse Parintele Arsenie. Era prooroc, fara indoiala. Toti cei care l-au cunoscut marturisesc ca vedea in inima omului si te ajuta. A facut si face minuni!”.

– Ati mai vazut vreuna, in afara de aparitia si disparitia neobisnuita de la slujba de Rusalii din Alba Iulia?

– N-am vazut, dar mi-a spus, odata, chiar dansul, ca poate sa leviteze, sa se inalte de la pamant”.

Sursa: formula-as.ro