Cap Limpede

Stirile zilei

MINUNEA a venit! Michael Schumacher si-a revenit din coma si a fost EXTERNAT!

Michael Schumacher si-a revenit din coma dupa accidentul de schi din 29 decembrie 2013, si a fost externat, potrivit purtatorului de cuvant al familiei, Sabine Kehm.

Locul unde Schumacher va urma „lunga sa perioada de readaptare”, nu a fost precizat in comunicatul difuzat de Kehm. Totodata, ea nu a furnizat niciun detaliu cu privire la starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1.

Michael Schumacher, in varsta de 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat de doua ori la cap si se afla de de la sfarsitul lunii ianuarie in faza de revenire progresiva din coma.

Khem anuntase vienri, ca Michael Schumacher a fost mutat de la sectia de terapie intensiva a spitalului din Grenoble intr-o sala de recuperare.

Sursa: mediafax.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-64146").on("click", function(){ $(".com-click-id-64146").show(); $(".disqus-thread-64146").show(); $(".com-but-64146").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});