Sperante pentru Gabriel Cotabita. Dupa sase zile de coma, artistul a avut primele reflexe, spun surse din cadrul personalului medical. Acest lucru arata ca are inca activitate cerebrala.

Extrem de retinuti in a da informatii despre starea pacientului Gabriel Cotabita, medicii de la Spitalul de Urgenta au facut pâna acum tot posibilul sa-l salveze. Conform unor surse din spital si in ciuda pronosticurilor dezastruoase care s-au vehiculat, ieri, existau, se pare, sperante pentru solist, deoarece, la unul dintre controalele medicale, acesta ar fi avut reflexe, ceea ce presupunea activitate cerebrala.

“Are reflexe slabe, dar faptul ca ele exista arata ca mai sunt sperante pentru viata lui. Confirma astfel existenta impulsurilor electrice in creier. Nu este in moarte cerebrala. Se afla de sase zile in coma. Dupa ce vor fi oprite aparatele, s-ar putea vedea reactia organismului”, spunea pentru Libertatea, o sursa din randul personalului medical, care a intrat in contact cu echipa care il monitorizeaza permanent pe Cotabita.

“Fetele lui il vegheaza cu randul, dar mama sa este mereu acolo. Este inmarmurita de durere”, ne relata o alta sursa din spital. Lui Gabriel Cotabita i s-a facut rau in sala de sport a unui hotel din Bucuresti vineri, la prânz. A fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca si conectat la aparate pentru mentinerea functiilor vitale. Reprezentantii spitalului spuneau, in urma cu doua zile, ca starea lui este grava, dar stabila.

Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.