Acasă Stirile zilei Bani Milionarii din Grupul de la Monaco intra la apa! Uite cati bani...

Milionarii din Grupul de la Monaco intra la apa! Uite cati bani a pierdut Elan Scwartzenberg!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Conform ultimei ediții a Top 300 Capital Cei mai bogați români, averea omului de afaceri Elan Schwartzenberg este în scădere, clasându-se pe locul 171. Dacă în anii anterior omul de afaceri avea o avere estimată la peste 50 de milioane de euro, în ultima ediție Elan Schwartzenberg mai avea o avere estimată la 30 de milioane de euro.

Odiseea Realitatea TV continuă pentru omul de afaceri, chiar dacă nu mai este implicat deloc în acest proiect. În mai anul acesta, Elan Schwartzenberg informa CNA că este proprietarul tuturor mărcilor Realitatea Media. Totodată, anunța că nu dorește să revină în managementul televiziunii, având în vedere că, din ziua preluării ei, a avut doar probleme, procurorii verificând încă de atunci modul în care a preluat acțiuni de la Realitatea Media.

În iunie, Societatea E-Boutique Kft, controlată de Elan Schwartzenberg, a fost eliminată de la masa credală a Realitatea Tv. În octombrie anul acesta, Guvernul a cerut Parchetului General începerea unei anchete privind Realitatea Media, referitoare la implicarea unor reprezentanţi ai televiziunii în acte şi operaţiuni care pot întruni elementele constitutive ale infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Societatea se află în insolvenţă, după ce a arătat că are de încasat diferite sume de bani de a unele instituţii publice. Averea lui Elan Schwartzenberg este dată de proprietățile imobiliare deținute (clădiri de birouri, terenuri, centre comerciale, precum cel din Constanța).

Sursa: Capital.ro