Miliardarul Bill Gates a anuntat ce va face cu averea impresionanta! Copii sai nu se vor bucura de aceasta!Daca i-as lasa sa mosteneasca atat de multi bani, le-as da peste cap vietile!

Cel mai bogat om de pe planeta, Bill Gates, s-a decis sa lase toata averea saracilor dupa moarte. Fondatorul companiei Microsoft a anuntat ca va lasa toata averea pentru ajutorarea saracilor.

Faimosul om de afaceri are in conturi suma de 90 de miliarde $. Miliardarul este tatal a trei copii, Jennifer (20 de ani), Rory (17 ani) si Phoebe (14 ani), rezultati din casnicia cu sotia sa, Melinda (52 de ani).

El a dezvaluit recent ca, dupa moarte, isi va lasa averea pentru opere caritabile, scrie The Sun. Culmea, cei trei copii ai sai nu sunt suparati pentru decizia tatalui, sustine miliardarul.

Click pe aceeasi tema:  Din toamna, reusitele de pe Xbox Live vor fi rasplatite

Ba mai mult decat atat, ei ar fi “mandri” pentru ca parintele lor vrea sa ajute saracii lumii. Gates a spus ca le va asigura o buna educatie si le va da “ceva bani” pentru ca sa inceapa propriile lor cariere.

“Daca i-as lasa sa mosteneasca atat de multi bani, le-as da peste cap vietile si ceea ce vor sa faca in viitor” a declarat recent magnatul intr-o emisiune tv, potrivit sursei citate mai sus.

Fiica cea mare e studenta la prestigioasa Universitate Stanford din California. Tatal ei a donat acestei institutii de invatamant 6 milioane de dolari pentru construirea unei cladiri pentru studiul calculatoarelor. Ceilalti doi copii, Rory si Phoebe traiesc in uriasa casa a parintilor din Seattle, Washington, arata Click.

Click pe aceeasi tema:  Ghicitoarea care i-a venit de hac lui Homer! Ce l-au intrebat pescarii de pe insula Ios
spre