Acasă Politic Mihai Stanisoara si-a dat demisia din PDL si a intrat in PNL!...

Mihai Stanisoara si-a dat demisia din PDL si a intrat in PNL! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, si-a dat demisia din PDL si a intrat in PNL.

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat ca va propune conducerii partidului ca Stanisoara sa devina vicepresedinte la nivel national al PNL.

Mihai Stanisoara a anuntat, miercuri, in conferinta de presa organizata la sediul PNL, ca a luat decizia de a se inscrie in PNL “dupa o chibzuinta intensa”, PNL fiind “singurul partid care poate sustine si implementa cu succes politici de dreapta in Romania“.

“Sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta in viitor. Am luat decizia de a veni alaturi de PNL intr-un moment in care PNL are multe responsabilitati si mult de munca. Mie nu mi-a fost niciodata frica de munca. Intru in PNL asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un partener onest, sincer, corect, loial si performant”, a spus Stanisoara.

Ex-democrat-liberalul a mai spus ca pentru el “PDL reprezinta trecutul, iar PNL prezentul si viitorul”.

“Multi jurnalisti m-au intrebat daca voi depune o motiune la Conventia Nationala a PDL din 23 martie. Da, azi depun o motiune, ‘Adevarata cale de dreapta’ si este reprezentata de PNL”, a spus fostul democrat-liberal.

Stanisoara a precizat ca …read more
Via: Circul Politic