Acasă Life Mierea din Nepal care face miracole pentru barbati! Se vinde doar pe...

Mierea din Nepal care face miracole pentru barbati! Se vinde doar pe piata neagra!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In lume exista o multime de medii pe care nu le cunoastem. In Nepal este un astfel de mediu, unde a fost descoperita mierea halucinogena, care este vanduta pe piata neagra. Albina care produce aceasta miere este de doua ori mai mare decat cea obisnuita.

Mierea este un drog puternic, pentru ca albinele folosesc polenul unor plante toxice. Dupa ce este consumata, mierea produce rapid halucinatii si imbunatateste calitatile sexuale ale barbatilor. Totusi, acest produs are si efecte negative, pentru ca poate produce stari de voma, dureri mari de burta si diaree. Recoltarea mierii este o traditie pe care barbatii tribului Gurung din Nepal o practica de generatii. De doua ori pe an, ei urca pe stanci in partea centrala a Nepalului si incep o adevarata vanatoare pentru miere. Folosesc aceleasi instrumente ca si stramosii lor – scarile din franghii impletite de mana si prajinile lungi din bambus ascutite, pe care le folosesc pentru a despica faguri de miere si a-i pune in cosuri suspendate.

Pentru tribul Gurung, procesul de colectare a mierii este un intreg ritual. In primul rand, se plateste un tribut albinelor: vanatorii se roaga si doneaza orez, flori si fructe. Femeile nu sunt admise la acest ritual. Inainte, femeilor li se interzicea chiar sa priveasca la colectarea mierii, dar, odata cu dezvoltarea businessului turistic, barbatii Gurung s-au schimbat si s-au imbunat, permitand turistilor curiosi, atat de sex feminin, cat si masculin, sa asiste la colectarea mierii pentru o mica taxa.

Dupa rugaciuni fierbinti, vanatorii aprind focul si, cu ajutorul fumului, dau afara albinele din faguri, apoi barbatii urca pe scari si incepe colectarea mierii.
Pericolul de a cadea este o nimica toata in comparatie cu faptul ca ei trebuie sa ia mierea de la cele mai mari albine din lume. Albinele Himalaya ajung la 7 cm in lungime si sunt foarte agresive. Din cauza rodotoxinei continute in Rhododendronul alb atat de iubit de albine, mierea de primavara are un efect ametitor, de aceea este extrem de apreciata in Japonia, Coreea si China.
surse>stirinebune, curademiere