Acasă Politic Mici si bere la aniversarea a 20 de ani de la infiintarea...

Mici si bere la aniversarea a 20 de ani de la infiintarea PDL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

PDL a sarbatorit cu bere, mici si muzica, 20 de ani de la infiintarea partidului, participantii petrecand in curtea sediului central din Modrogan in pofida ploii.

In jur de o mie de persoane s-au adunat in curtea PDL din Aleea Modrogan pentru a degusta produse traditionale romanesti prezentate in corturi special amenajate pe zone geografice.

Sarmalele, cozonacul, branzeturile, dar si fripturile si placintele au fost servite de membrii si simpatizatii partidului, inainte ca manifestarea sa fie declarata oficial deschisa.

Unii dintre democrat-liberalii activi ai partidului au venit in costume populare, iar altii in tricouri portocalii.

“Lume multa!”, spune un participant.

“Asa e la parastas!”, comenteaza un democat-liberal.

La ora 16.30, presedintele PDL, Vasile Blaga, si sustinatorii sai au urcat pe scena special amenajata, unde liderul partidului a vorbit despre cum s-a infiintat PD in urma cu 20 de ani, despre cum a devenit mai tarziu PDL, i-a amintit pe toti fostii presedinti ai partidului, Petre Roman, Traian Basescu, Emil Boc, multumindu-le, dar a si avertizat ca “praful si pulberea” se aleg de cei care parasesc partidul “la greu”.

Dupa Vasile Blaga, si dupa ce au vizionat mesajul liderului grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul, 120 de persoane au devenit proaspat democrat-liberali, primind carnetele de partid.

Cand discursul …read more

Via: Circul Politic

  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos