Truecaller este o aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut. Potrivit fondatorilor, ideea a aparut in urma unei dileme: cum procedezi daca esti intr-o sedinta dar te suna cineva insa nu cunosti numarul, scrie BBC.

”Daca descarci aplicatia Truecaller nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la salvarea contactelor in lista de telefon, pentru ca totul va fi disponibil online”, a declarat Alan Mamedi, co-fondatorul acestei aplicatii.

”Daca primesti un apel de la un numar necunoscut iti vom arata cine este persoana, iar daca te suna un agent de vanzari iti vom spune si acest lucru”, a tinut sa precizeze Mamedi, scrie Mediafax.

Aplicatia Truecaller foloseste o baza de date in care sunt inregistrate peste 2 miliarde de persoane pana la acest moment.

Pe anumite telefoane aplicatia iti va arata numele persoanei care te apeleaza, chiar si locul de unde provine, sau poate si o poza.

”Daca primesti un apel si noi nu putem sa detectam persoana, atunci tu, ca utilizator, poti sa adaugi aceasta informatie”, a explicat Alan Mamedi modalitatea prin care utilizatorii pot ajuta la completarea informatiilor.

”Cateodata, colaboram cu furnizorii de date pentru a completa informatiile lipsa.”, a precizat co-fondatorul aplicatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.