Florin Piersic a transmis un mesaj sfasietor pentru regretatul Szobi Cseh alaturi de care a realizat o multime de filme.

„A fost, este si va ramane pentru tot poporul roman si pentru mine va ramane un om cu O mare, curajos, bun, generos, daruit cu cele mai frumoase calitati. Este una dintre vestile cele mai triste pe care le-am primit in ultima vreme. NIci nu stiti cat de tare regret ca sunt la o distanta atat de mare si nu pot sa il mangai pe frunte in clipa in care voi fi nevoit sa ma despart de el”, a spus Piersic.
Florin Piersic a avut si un mesaj emotionant pentru Szobi: „Szobi, nu pot uita cuvinetele ce mi le-ai spus acum 10 zile la telefon: „Margelatule, o sa ma fac bine si o s-o luam iar de la inceput”. A fost ceva minunat pentru mine sa cred ca o sa te am din nou langa mine si o sa facem atatea „minuni” pe care le-am facut in filmele in care am fost ca doi frati. Ai fost, esti si ramai in sufletul meu. Szobi, trebuie sa stii asta. Ramai fratele meu. Tu ai fost ca fratele meu. Pentru asta iti spun: Adio, scumpul nostru, tu, „buza de iepure”! Te iubesc pana la sfarsitul vietii. Margelatu”.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.