Acasă Stirile zilei Bani Mega Mall-ul de la Arena Nationala este aproape gata. Cum va arata...

Mega Mall-ul de la Arena Nationala este aproape gata. Cum va arata mallul de 165 milioane de euro

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI) va deschide pe 23 aprilie centrul comercial Mega Mall de langa Arena Nationala, cu o suprafata inchiriabila de 72.000 de metri patrati, ocupata aproape integral, reprezentand o investitie de 165 milioane de euro.

Centrul comercial, situat in imediata vecinatate a Arenei Nationale, este cea mai mare investitie realizata de fondul de investitii in Romania, constructia fiind finalizata la mai putin de un an de la turnarea fundatiei, februarie 2014.

„Majoritatea retailerilor principali au inceput deja amenajarea magazinelor. Mega Mall se afla in acest moment in ultima faza de constructie, la ridicarea cladirii participand peste 2.000 de muncitori. Dintr-o suprafata totala construita de 210.000 metri patrati, 72.000 reprezinta spatiul inchiriabil. Suprafata este ocupata aproape in intregime, iar pentru cele cateva spatii mici ramase disponibile, s-a creat o lista de asteptare pentru potentialii retaileri”, se arata intr-un comunicat al NEPI.

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine, printre care cei mai importanti Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger si Musette.

De asemenea, centrul comercial va avea o zona de entertainment cu un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru de fitness World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept de loc de joaca pentru copii.

Mega Mall cuprinde si un casino, deschis non-stop, iar zona de food courtvaocupa un spatiu impresionant de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri variate, precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée si Manufaktura by Doncafé.

Mall-ul va avea 3.000 de locuri de parcare, din care 1.000 pe acoperisul complexului, care poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.

NEPI are in portfoliu centre comerciale din Romania precum Promenada Mall din Bucuresti, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Shopping City Targu Jiu, dar si o serie de cladiri de birouri din Capitala si din Cluj.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNu da CLICK pe FACEBOOK la acest LINK! Ce trebuie sa faci daca esti deja INFECTAT!
Articolul următorPlanta care poate fi cel mai puternic aliat impotriva gripei! Este supranumita ginsengul romanesc!