Acasă Stirile zilei Bani MedLife a băgat 500.000 de euro într-un centru specializat din Arad

MedLife a băgat 500.000 de euro într-un centru specializat din Arad

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Furnizorul privat de servicii medicale MedLife a deschis recent, la Arad, un centru specializat in bolile tiroidiene, in urma unei investitii de jumatate de milion de euro.

Centrul medical nou inaugurat functioneaza in cadrul spitalului MedLife Genesys si ofera pacientilor consultatii de specialitate, analize medicale, ecografii, punctii tiroidiene, interventii chirurgicale, monitorizare si tratament in regim ambulator.

In februarie 2011, MedLife a achizitionat 55% din actiunile grupului medical privat Genesys Medical Clinic din Arad, valoarea tranzactiei fiind de 3 milioane de euro.

Spitalul Genesys a fost lansat in 2009. Unitatea spitaliceasca dispune de 3 sali de operatie, departament de terapie intensiva si un numar de 45 de paturi in rezerve de 1-2 locuri, ambulator pentru 30 de specialitati medicale, maternitate si servicii de laborator.

In prezent, lantul MedLife cuprinde 9 hiperclinici, 8 laboratoare medicale, 6 spitale, 3 maternitati, 28 de centre medicale generaliste, 8 centre cu unica specializare si 6 farmacii PharmaLife.