Acasă Sanatate Medicii parca s-au pus de acord! Cum putem sa evitam 90% din...

Medicii parca s-au pus de acord! Cum putem sa evitam 90% din boli?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Laureatul premiului Nobel pentru Medicina, Elie Metchnikoff, spunea ca “Moartea incepe in colon”, iar doctorul Catalin Luca, considera, de asemenea, ca 90% din imbolnaviri sunt cauzate de un colon murdar.

De altfel, statisticile arata ca 1 din 20 locuitorii tarilor dezvoltate sunt afectati de cancer de colon, care este a doua cauza de deces prin cancer.

”Surprinzator, dar adevarat: in mod curent fiinta umana asimileaza doar 10% din nutrientii din hrana lor”, adauga dr. Luca.

Aceasta se datoreaza formarii de-a lungul timpului a asa-numitei ” placi de mucoid” ce reprezinta un amestec de materie partial digerata si in stare de putrefactie, amestecata cu substante toxice si medicamente, si inchegata cu mucus intarit ce se depune pe peretele intestinului. De-a lungul timpului aceasta teaca poate ajunge sa cantareasca intre 2 si 11 kg de reziduri metabolice.

Aceste incrustatii ajung sa se intareasca si sa se comporte ca un ”perete despartitor” intre intestin si hrana, impiedicand astfel procesul de asimilare al hranei scrie doctorul zilei.

Aceasta va face ca, oricat de sanatoasa ar fi mancarea nostra, oricate suplimente nutritionale i-am adauga, sa fie in zadar daca asimilarea acestora este impiedicata de o placa mucoidala consistenta.

Un colon murdar este sursa de toxine pentu intregul organism

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos