Medicii din Marea Britanie au descoperit un tip de miere BIO cu puteri uimitoare! – Cap Limpede

Medicii din Marea Britanie au descoperit un tip de miere BIO cu puteri uimitoare!

Medicii din Marea Britanie au produs un tip de miere bio, cu rezultate miraculoase in tratarea ranilor si a infectiilor, potrivit agerpres.ro.

Noul produs, Surgihoney, a fost testat timp de un an in spitale din Hampshire pe bebelusi, femei care tocmai au nascut, pacienti bolnavi de cancer si persoane in varsta.

Ranile si ulcerele, inclusiv cele infectate cu extrem de puternica bacterie MRSA, s-au vindecat in cateva zile, in timp ce numarul femeilor care au suferit infectii dupa ce au nascut prin cezariana s-a redus la jumatate.

Click pe aceeasi tema:  Reteta pe care INDUSTRIA FARMACEUTICA nu vrea sa o afli niciodata!

Mierea a vindecat rani ale soldatilor care s-au intors din Afganistan si a fost folosita pentru a trata acnee si pentru a proteja pielea pacientilor bolnavi de cancer nevoiti sa apele la cateter pentru chimioterapie.

Doctoul Matthew Dryden, consultant microbiolog la Fundatia spitalelor Serviciului National de Sanatate (NHS) din Hampshire, a spus ca aceasta miere „va revolutiona ingrijirea ranilor din intreaga lume”.

Mierea este folosita de ani de zile pentru puterile sale de vindecare, desi doctorii sunt in favoarea penicilinei si antibioticelor.

Click pe aceeasi tema:  Siropul natural care iti creste imunitatea!

Totusi, Surgihoney, care este ambalata in saculete de 10 g fiecare, poate ucide bacterii, paraziti si infectii fungice, ajutand in acelasi timp la vinderea ranilor.

„Mierea este un medicament natural fantastic. Atuul sau este ca omoara insecte, insa nu afecteaza tesutul”, a adaugat doctorul

Surgihoney este dezvoltata de Ian Staples, un om de afaceri care a detinut in trecut lantul de accesorii auto Halfords.

El a cumparat o ferma organica din sudul Chile, a creat stupi, iar apoi a finantat cercetatori stiintifici din Irlanda sa-l ajute sa dezvolte mierea.

Click pe aceeasi tema:  Reteta pe care INDUSTRIA FARMACEUTICA nu vrea sa o afli niciodata!

Produsul a fost licentiat de autoritatea competenta din Marea Britanie, insa nu este inca disponibil de vanzare pe piata.

spre